Lasagnetteen tarvitset
Knorr Lasagnette ainespaketin(?), joka sisältää siis pastat, ja kastikeainekset
500g jauhelihaa (meillä oli 400g)
3 dl maitoa
6 dl vettä (ja mahtava kuva.. :--D)
Juustoraastetta oman maun mukaan
1. Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen
2. Ruskista jauheliha
3. Sekoita joukkoon kastikeainekset (kunnolla niin, että se imeytyy jauhelihaan)
4. Kaada joukkoon vesi ja maito
5. Anna kiehua hiljalleen n. 5 min (kannattaa sekottaa välillä ettei pala pohjaan)
6. Tässä välissä kannattaa raastaa juusto (valmisjuustoraastekin käy)
7. Kaada pastat voideltuun vuokaan
8. Kaada vuokaan myös "jauhelihakastike" ja sekoita (mä en sekottanut koska sain tietää vasta tän tekemisen jälkeen, että siitä tulee parempaa jos sekottaa, ja siinä ohjeessa ei lukenut)
9. Ripottele päälle juustoraaste oman maun mukaan
10. Laita lasagnette uuniin, ja anna sen olla siellä n. 35 min (kuten näette, tykkään ite laittaa paljon juustoa, mutta tällä kertaa tuli vähän liikaa, koska siitä "kuoresta" tuli aika kova.. :---D)11. Anna ruoan vetäytyä hetki
3 kommenttia:
näyttää hyvältä, vois joskus kokeilla! :---) ite suostuisin kyllä laittaa ehkä neljäsosan tosta juustomäärästä mut näyttää herkulliselta :D
Emma - Kiitti ja haha! :---D
oi naminami pitää tehä joku pv. ;)
Lähetä kommentti