2011/07/01

Helppo mustikkarahka

Mustikkarahkaan tarvitset

500g maitorahkaa, 2dl kuohukermaa

1 rkl sokeria (mä laitoin enemmän), 1 tl vanilja(tai vanilliini)sokeria ja lisäksi vielä 3 dl mustikoita

1. Vatkaa kerma vaahdoksi ja sekoita siihen sokerit


2. Sekoita mustikat joukkoon
3. Maista rahkaa, ja lisää sokeria tarpeen (tai oman maun) mukaan

Ja rahka on valmista syötäväksi!

Ite en hirveesti tykkää mustikoista, mut meillä nyt sattuu olemaan niitä aika paljon, joten tein niistä.. Mutta noi mustikat voi ihan hyvin vaihtaa vaikka mansikoiks tai hedelmiksi jos haluaa. Pahoittelen joitakin huonolaatusia kuvia, ja toivottavasti tästä oli jollekin hyötyä :---)

2 kommenttia:

Emma kirjoitti...

mustikkarahka on hyvää, mut tää vois olla aika hyvää kanssa just vaikka mansikoista tms :) nää sun riparin aikaset ajastetut postaukset on ollu kivoja, tykkään!

Jasmin kirjoitti...

Emma - Kiitti, ja joo, ite oon aikasemmin tehny hedelmistä, ja on ollu ihan sika hyvää! :)